Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem


Waar: De Metaal Kathedraal, Utrecht

9 juli 2021


Login om u aan te melden

Eindelijk is het zo ver! Wij gaan elkaar weer in levenden lijve ontmoeten! Op vrijdag 9 juli om 18.00u ligt de rode loper voor je klaar bij De Metaal Kathedraal voor een prachtig avondvullend programma, inclusief diner. We hebben een bijzondere gast voor jullie in petto. We zijn zeer verheugd om internationaal befaamd acteur én Utrechter Barry Atsma als speciale gast te ontmoeten in De Metaal Kathedraal. Hans van Rijsbergen, onze vaste Van Eigen Bodem-presentator, gaat tussen de gangen door, in gesprek met Barry over zijn artistieke en zakelijke keuzes. Over op je bek gaan en weer opstaan en over de schoonheid van echte vriendschap. Daarnaast deelt hij hilarische anekdotes op de set met steracteurs. Uiteraard is Silvia van der Heiden, algemeen directeur van het NFF, ook aanwezig. Silvia zal de eerste inkijkjes in de programmering van NFF 2021 geven.

Barry Atsma kennen jullie allemaal als acteur,. Maar hij ontwikkelt ook zijn eigen projecten en debuteert binnenkort als regisseur. Eén van de hoogtepunten uit zijn carrière was natuurlijk het winnen van het Gouden Kalf voor Beste Acteur in Komt een vrouw bij de dokter in 2010. Maar wisten jullie dat hij in Berlijn 2018, op het filmgala met de crème de la crème van de Duitse filmwereld, de prestigieuze German Television Academy Award als Bester Hauptdarsteller in ontvangst nam, voor zijn rol als Gabriel Fenger in Bad Banks?nbsp;

Misschien herken je hem wel als de belastinghuisvader Hugo Warmond in Klem of als Walraven van Hall in Bankier van het verzet. Van deze laatste film hadden we als OC de exclusieve voorpremière. Daarnaast was Barry ruim tien jaar toneelacteur bij Toneelgroep Amsterdam. Barry is ambassadeur van het Simavi Fonds en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Hij woont in Leidsche Rijn met zijn vriendin Noortje Herlaar en heeft vier prachtige dochters.

Praktisch

Van Eigen Bodem vindt plaats op vrijdag 9 juli 2021 van 18u-22u in De Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht. Op verzoek van De Metaal Kathedraal, vragen we jullie tijdig aan te melden voor het programma. Dit kan tot vrijdag 28 juni 15u bij Matthijs van der Laan via matthijs@filmfestival.nl. Geef je eventuele dieetwensen en allergieën vooraf aan, dan zorgen we dat de koks daar rekening mee kunnen houden.

Voor meer informatie:  Matthijs van der Laan
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail:  matthijs@filmfestival.nl